Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

Första mammaplagget!

IMG_20120320_140330
De här svarta MAMA byxorna från H&M är skitsköna! Jättesnygg jeanskvalité men ändå jättemjuka och stretchiga. Det är också en liten lätt glans i den svarta färgen vilket jag tycker är jättesnyggt. På insidan sitter smarta remmar så att man kan dra åt så att byxorna sitter lagom hårt medan magen växer.

Kanske har på mig dem till helgen på Antons 25-års fest?

Annons

5 reaktioner på ”Första mammaplagget!

  1. Åh tänkte köpa de igår men de fanns inte i min storlek, de är superfina. Får kanske ta en sväng idag igen och se om de fått in fler ;)

  2. HihI har precis likadana! ( även mina första mamabyxor!)Dom är verkligen supersköna!

  3. Åh vad snygga. Är det där svarta tyget ovanför byxorna (kommer aldrig på vad det heter) på byxorna eller har du ett magstöd på dig så byxorna är lågt skurna?

  4. Ååå dom var ju skit snygga, dom ska jag med köpa… Känner att jag är helt ute med mitt mamma mode. Dessutom gillar jag inget som finns i min garderob, men älskar svarta byxor! Bra Tips!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = nio

Annons