Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

Min låt till Mini

Så! Då var mitt lilla ”projekt” färdigt. Jag har skrivit en låt till Mini, den handlar om den otroliga kärleken till sin bebis i magen. Men det räckte inte för mig, som är lite mediatokig, så jag gjorde en musikvideo också :)

I söndags drog vi ut i skogen, jag och min bakfulle man, och filmade i 1,5 timme. Jag blev jättenöjd och är stolt över både låten och videon då jag aldrig gjort en musikvideo tidigare och det här är andra gången jag skriver en egen låt.

Så här får ni se resultatet och jag hoppas att ni gillar den :)
Jag har ingen utbildning i filmredigering, har tagit varken sång- eller pianolektioner och allt filmades med en vanlig liten digitalkamera. Med detta sagt så vill jag bara säga att negativa kommentarer kommer varken läsas eller publiceras för jag är inte intresserad av att bli bedömd. Jag vill bara visa er något jag är väldigt stolt över.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=41zr67DEcFA[/youtube]

Annons

26 reaktioner på ”Min låt till Mini

 1. Åh, jösses vad vacker låt.
  Blev alldeles rörd, du har ju en helt underbar röst.
  Satt och njöt och rös.
  Jätte fint! <3

  Förresten, har du nån mailadress, tänkte maila dig ett par frågor…
  Hälsningar.
  Elin.

 2. Så himla fint! Sitter här och får tårar i ögonen.. Vilken underbar present att ge till ert lilla liv.

 3. herregud vad ambitiöst!!!!!!!!!!!!!!!! duktig du är!! själv har jag svårt o fylla i ”boken om mig” till Killian. du kommer nog bli en riktig ”mamma” som gör allt :)

 4. Vilken fin låt och video. Den ska du var stolt över, sitter med tårar i ögonen. Så himla fint! Var stolt!! Lycka till med allt!

 5. Men gud nu blev det känsligt! Vad begåvad du är!! Sök till idol eller något liknande är säker på att de skulle säg ja efter en ton av att få höra din röst. Måste säga att videon blev jätte fin och vacker! Denna måste du vara riktigt stolt över för den var FANTASTISK!

 6. Helt fantastiskt fint! Jag sitter här själv i snart trettonde veckan, känslig som få, så självklart blev jag lite glansig i ögonen också! Sjukt vacker låt och video, det ska du vara stolt över!

 7. Gud va fint! Jag ar helt saker pa att eran Mini redan ar super stolt over dig! :)

 8. Den ska du vara solt över, jättefin, va duktig du är och gud va kul att kunna visa bebisen sen :)

 9. Härligt intiativ! Jätte fint. Er bebis kommer definitivt att känna sig älskad :-)Du kommer att bli en kanonmamma tror jag.

 10. vad fint och vilken bra idé att göra en låt – vilken överkurs med en musikvideo:) skitbra gjort och jag fattar att du är stolt det hade jag också varit. ha dt!

 11. Vad duktig du är! Jätte fint:) Roligt och ha sen när bebisen blir större och ta fram och titta på.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 − = noll

Annons