Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

Jul i vårt hus

Här kommer ett litet urplock av julpyntet vi har fått fram här hemma hos oss.

Kian julpyntar (1) Kian julpyntar (7)Kian julpyntar (5)Kian tyckte att det var jätteroligt att klä granen :)

Kian julpyntar (9) Kian julpyntar (11) Kian julpyntar (12) Kian julpyntar (13) Kian julpyntar (10) (Här har jag köpt en batteridriven ljusslinga och tryckt in ljusen i de här träbollarna från IKEA)

3 reaktioner på ”Jul i vårt hus

  1. Mysigt. Första gången vi hade gran var förra året annars har vi firat jul hos mina föräldrar uppe i norrland och då har det inte varit någon idé eftersom granen kommer in dagen innan julafton enligt tradition. Men förra året tyckte vi att det var kul att ha en riktigt och vår son var tillräckligt stor för att uppskatta det. Självklart en äkta gran, vi har inga allergier det kanske är därför ni kör med plast??

  2. Vad mysigt! Vi pyntade förra helgen, skönt med lite ljus när det är så mörkt ute. Kan inte låta bli att fråga dock. Varför plastgran? De är fula o luktar inget. Vi hade ingen gran innan vi fick barn o nu är det prio ett med gran, jag minns så väl doften av gran från min barndom. Dofter är ju de starkaste sinnet kopplat till minnen. Jul luktar gran för mig men ni hade kanske plastgran hos era föräldrar? Ha en skön helg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = elva