Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

Premiärbadat

Sent igår kväll, efter att Anton kommit hem efter jobbet, så badade vi i vårt spabad för första gången. Och det är nog första gången i mitt liv faktiskt som jag badar utomhus i ett varmt bad. Anton har gjort det ett par gånger och det var därför han så gärna ville att vi skulle skaffa ett. Och jag är glad över att han föreslog detta, för jädrar var gott det var att sitta där igår.

image

Barnen sov gott och vi kunde sitta där i lugn och ro och mysa. Det är en härlig upplevelse att sitta i ett varmt bad och bara ha den mörka natthimlen ovan huvudet. Det tom regnade lite men det tänkte jag inte ens på. Istället tänkte jag på att det här badet var värt varenda krona och öre :)

En reaktion på ”Premiärbadat

  1. Vi funderar på ett sånt här bad. Vi har pool, är förvisso vinterstängd nu. Men ett spa-bad kan va skönt även på sommaren efter man badat på kvällen i poolen då det är lite kyligare och sen sätta sig i spa-badet.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fyra = 0