Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Add Comment Register

Svårt att prioritera

Idag har jag spenderat flera timmar på att ta hand om rena kläder som legat och väntat på att hamna i byrålådan. Vi hänger tvätt i gästrummet och det har fungerat som en andra garderob för hela familjen de senaste veckorna. Tiden finns liksom inte alltid där att ta hand om alla hushållssysslor – trots att man ”går hemma hela dagarna”.

Det gäller verkligen att prioritera det som känns viktigast när tid väl finnes. För mig har det varit viktigare att göra andra saker än att ta hand om tvätten. Men visst känns det så himla skönt att den är borta nu. Men så kommer nästa ”måste”, och i mitt fall blir det att tömma diskmaskinen innan köket fylls på med ny disk. Eller så struntar jag i det just nu och kör ett träningspass medan Milian ändå sover och Kian sitter i soffan och kollar på film.
Vad ska jag prioritera?

För det är faktiskt sjukt svårt ibland att prioritera rätt saker. Jag är säkert inte ensam om att jag städar alldeles för mycket egentligen. Ibland borde jag blunda för stöket och ta hand om mig själv istället. Att prioritera barnen först är inte svårt. Men att prioritera sig själv ibland framför städning och tvätt, det är inte alltid ett enkelt val – konstigt nog.

Igår var vi på fest hos mamma. Jag och syrran pratade mycket om det här med att inte glömma bort sig själv i vardagen. Det är skönt att ha någon i samma sits att ventilera sånt här med.

http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10831740_717547745007129_1695500036_n.jpg

Men jag tror faktiskt att jag ska ta och skita i diskmaskinen nu och göra något jag vill göra.
Och det är faktiskt att träna!

Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × = trettio två