Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Add Comment Register

Paus!

Hej på er fina bloggläsare!

Jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus på obestämd tid. Det händer så mycket spännande saker i mitt liv just nu och livet kunde inte vara bättre. Men livet med smått lämnar inte mycket tid till att blogga. Det finns så mycket annat jag vill göra så fort jag får tid över till mig själv. Att blogga tar faktiskt mer tid än vad man kan tro. Jag vill ägna så mycket tid jag kan för min underbara familj och mina fina vänner. Därför hamnar bloggen på hyllan ett tag (tror att detta är min fjärde bloggpaus sedan jag startade bloggen för fyra år sedan).

MEN! Vill ni fortfarande hänga med i min vardag så finns jag kvar på Instagram:
@idlisa

KRAM!!

Milos dop (blogg)

3 reaktioner på ”Paus!

  1. Synd att du tar en paus, tycker din blogg är mysig men förstår att det finns annat att lägga tiden på nu :) Längtar efter första barnet och har försökt några månader nu. Har blivit lite lugn av att läsa din historia bakom Kian. Lycka till med allt och ta hand om familjen!

  2. Följer dig på Instagram. Tack för den inspiration jag får av dig när det kommer till träning. Jag har en pojke på 4 månader och när jag ser dig lägga ut bilder på när du tränar får mig att komma igång med min egen träning. Så åter igen ett jätte tack :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = fyra