Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
30
januari

Blastocyst

Skrivet av den 30/1/18 - 10:37

Lite goda nyheter fick jag nu på morgonen. Jag hade trott att det var en tre dagars som blev nedfryst men kliniken sa att det var en fem dagars. Alltså en blastocyst! Blev så glad! Trodde att mina ägg var av dålig kvalite då dom aldrig lyckats bli till blastocyster. Men en iallafall <3 jag hpppas att den ska klara upptining och vilja stanna kvar hos oss <3

Nästa mens kör vi igång. Ostimulerad FET. Kom igen nu lilla blastis.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


28
januari

Ruvardag 13

Skrivet av den 28/1/18 - 8:29

Blod. Mens.

När ska det bli min tur? Kommer det nånsin hända mig? Jag e så jäkla trött på det här. Så. Trött. Kommer aldrig bli gravid.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


27
januari

Ruvardag 12

Skrivet av den 27/1/18 - 16:29

Tror att det är kört..

Hade molvärk igår, somnade rätt tidigt och när jag vakna var molvärken borta. Gick på toa för att då ta en vaggis å såg ljusbruna flytningar i trosskyddet. Jaha.. kom även på staven. Under dagen har magen bubblat å haft sig. En aning molvärk men vet inte om jag inbillar mig. Ljusbruna flytningar eller vad det är kommer å går. Nu när jag tog ännu en vaggis kom inget på staven.

Vet inte vad jag ska tro. Tror mest att mensen e på gång. Förra gången kom dock inte mensen förrän dagen efter att jag hade slutat med lutinus. Å då kom det brunt först. Aja bara vänta och se.

Hatar det här :(

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


26
januari

Ruvardag 11

Skrivet av den 26/1/18 - 12:55

IMG_7577

Ruvardag 11 då. Den här dagen förra omgången fick jag molvärk. Sen några dagar senare fick jag mens. Idag började molvärken komma smygande å det ser jag som ett dåligt tecken. Dock ilar det i ena ljumsken å sticker till lite i magen vilket jag vill minnas att det inte gjorde förra gången. Men som sagt.. är inte så hoppfull. Men man ska inte ta ut något i förskott. Har ju läst om fler som får molvärk när mensen ska komma å ändå varit gravida. Men varför skulle det hända mig?

Tack gode Gud att det snart är helg iallafall. Bara några timmars jobb sen får man gå hem :)

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


25
januari

Ruvardag 10

Skrivet av den 25/1/18 - 10:56

Ruvardag 10 är här. Idag har jag känt mig lite gladare än vad jag gjort på senaste tiden. Vilket är skönt och jag hoppas det håller i sig. Är väldigt trött dock. Skulle kunna gå å lägga mig kl 19.00 men höll mig vaken till halv tio iallafall.

Symptom.. nja. Igår molade det typ i ljumskarna å ner mot låren. Sticker till lite då å då i magen och brösten men kan ju lika gärna bero på lutinus. Idag tar jag iallafall allt med ro. Känner ingen stress å det är skönt. Vet dock att det kan slå om rätt snabbt. Man får hänga med i humörsvängningarna 😛

<3

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


24
januari

Ruvardag 9

Skrivet av den 24/1/18 - 13:51

Gud vad tiden går långsamt. Känns som man skulle vara på Ruvardag 14 typ. Men nej bara 9. Nåja.

Har noll symptom. Noll. Zero. Känns inte bra. Något borde man väl känna skulle man ju tycka. De ömma brösten försvann på rd 7 (dag 10) å det är väl då typ ovitrelle går ur kroppen så det var nog det som gav mig det symptomet. Ja ja. Försöker å sluta tänka på det men aa ni vet hur svårt det är.

Ska tjuvtesta på lördag eller söndag.. så kan jag sörja under helgen.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


22
januari

En eskimå

Skrivet av den 22/1/18 - 19:41

Ett tredagars embryo åkte in i frysen. Jag är glad. Det är jag. inte alla som får till frysen. Men är ändå lite besviken att de andra sju var av dålig kvalite och inte lyckades bli en blastocyst. Hade så gärna haft en blastis iallafall.. känns som att jag har dålig äggkvalite och det jag ruvar på nu inte ska bli nåt :( Försöker läsa positiva trådar på familjeliv om folk som blivit gravida ändå utan att få något till frysen. Så känns lite hoppfullt iallafall.

Ruvardag 7 idag. Symptom… inga alls. Eller ja, lite ömma bröst men som sagt det har jag alltid innan mens. Ska försöka att inte tänka så mycket. Iallafall inte ikväll. Ska se på nån mysig film å krama min pojkvän.

Publicerad i Allmänt | 2 kommentarer


21
januari

Ibland blir man trött på folk..

Skrivet av den 21/1/18 - 10:12

IMG_7575

Jag tror alla som lider av ofrivillig barnlöshet har fått en del irriterande kommentarer. Den vanligaste måste väl va: Men försök att inte tänka på det så händer det!

Jaha åh! Var det så lätt? Ja men då gör jag det. Lägg gärna hela ansvaret på mig. Att det inte blivit något för att jag tänker för mycket på det? Tack för det.

Eller: ställ er i adoptionskön! Då blir man gravid direkt! Jaaahaaa. Dåså.

Tro mig, jag har testat allt under dessa 4 år. I ungefär tre fyra månader släppte jag allt med att bli gravid – inte blev jag gravid för det.

Sedan den här privata frågan som många ställer mig: men när ska ni skaffa barn?? Är det inte dags nu??

Varje gång jag får den frågan är det som man får en smäll rakt i ansiktet. Aj. Det gör ont. Här ska man le och skämta bort det: åh nej, vi är inte redo än, får se när det händer osv. Blir så trött på att folk tror sig ha rätten att fråga om något så privat. Vad har dom med det att göra? Just när man inte har någon aning ifall man har svårt att få barn. I somras frågade en bekant (som inte vet om vad jag å min kille går igenom, bara några få vet) när det var dags för oss att skaffa barn. Då kunde jag bara inte köra den vanliga vi får se som jag brukar säga utan sa bara med rätt irriterad ton att jag inte tycker man ska fråga sånt. Det är privat. Senare kom hon å frågade lite tyst om vi har svårt att bli gravida. Jag hade ingen lust att säga som det var till henne utan sa bara att jag var trött på att få dom frågorna, det gav mig stress.

En annan grej jag och säkert många barnlösa stör sig på är när folk på typ familjeliv skriver om hur ledsna de är för att de ska få en TILL pojke när de så gärna ville ha en flicka :( buhu. Stackars er!!! Var tacksamma att ni kan få barn som är friska!! Det gör mig så ledsen. Jag skulle göra vad som helst för att bara få ett barn.

Så nu har jag gnällt färdigt haha!

 

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


21
januari

Ruvardag 6

Skrivet av den 21/1/18 - 9:56

IMG_7574


Här går tiden långsamt… händer inte så mycket. I fredags när jag jobbade så fick jag en slags pulserande smärta på höger sida ner mot ljumsken typ. Alltså livmoder området. Det höll i sig i fem minuter för att sedan på natten komma tillbaka å då höll det på i princip hela natten (sov dåligt) å har dykt upp lite då och då igår. Idag är det borta. Men jag undrar vad det kan vara..

Om det gått vägen så ska iallafall embryot ha fäst sig nu. Jag sover oroligt dessa nätter.. drömmer om att jag är på ivf kliniken å de säger att alla ägg är av sämsta kvalite å att jag aldrig ska bli gravid. Grät så mycket å vaknade typ av att jag skakade. Så läskigt.

Andra symptom då.. lite ömma bröst – förra gången hade jag inte alls ömma bröst som jag brukar, nu har den kommit i omgångar. Magen är svullen som bara den. Tror det är pga lite överstimulering. Jag ser iallafall gravid ut.. 😂 Tror det mesta beror på lutinus. Har fått så mycket finnar också. Stora äckliga på jobbiga ställen. Fick en vagel också, men den gick som tur va bort ganska fort.

Tack å hej!

 

 

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


18
januari

Trött och orolig

Skrivet av den 18/1/18 - 10:05

Den absolut värsta tiden under ivf är ruvartiden. Jag kan inte låta bli att söka på google å läsa på familjeliv. Tiden går så långsamt och jag önskar bara att jag ska få nåt symptom.. skulle bli superglad om jag spydde haha. Är dock bara på Ruvardag 3.

Nu ska den ha blivit en blastocyst och börjar kläckas (?) så att den kan fästa de kommande dagarna. Jag är så otålig med denna väntan. Å snälla säg att några av mina embryon lyckas bli frysta.. skulle vara en lättnad.

Annars lyssnar jag mycket på ivfpodden. Älskar den. Man lär sig så mycket! Jag skrev faktiskt en fråga till dom idag ang amh värde å överstimulering. Får se om jag får något svar..

Mycket jobb idag men det är rätt skönt för då kan man inte tänka för mycket på allt det här..

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer