Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
18
april

åt helvete

Skrivet av den 18/4/18 - 13:20

Ja, man får vara glad i en sekund typ. Jag var glad, lycklig. Försiktigt glad, men ändå. Jag hoppades så innerligt att den här graviditeten skulle gå bra.. Men så var jag på VUL igår i vecka 8, och det var bara en tom hinnsäck. Inget foster. Ofostrig graviditet. Jag grät och grät, sjukskrev mig från jobbet och ligger här helt förstörd. Såhär skulle det inte bli… Varför ska vi som kämpar så och går igenom ivf och allt vad det innebär, bli gravida och sen få missfall? Det är fruktansvärt grymt bara. Jag känner mig lurad, lurad av min egen kropp. Har haft symptom, känt mig gravid, men jag har inte ens haft något foster? Fyfan. Jävla skit.

Jag tar en paus ifrån allt det här nu och återkommer efter sommaren.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


24
mars

GRAVID!

Skrivet av den 24/3/18 - 7:05

Ja herregud…Vart ska man börja? Börjar med att säga att det här trodde jag aldrig. Har haft noll symptom nästan under hela ruvningen, precis som ivf1 och ivf2. Ruvardag 7 började det bubbla i magen, precis som det gör när mensen vill komma igång. Men, när jag kollade bak så började detta lite senare, men sen började molvärken ruvardag 8 och det höll i sig. Men var värst på kvällen.

Jag har alltid fått min mens dag 28 när jag gjort ivf. Så igår då (dag 28) åkte jag till jobbet och var ett nervvrak! Hade så ont i magen av oro och kände hur det rann i trosan. Gick på toaletten och fick panik. Där syntes beigt lutinus. Så började det förra gången innan mensen kom, lite beigt lutinus som sedan blev brunt och sen blod. Mens.
Jag var så ledsen och allt kändes hopplöst. Jaha, tredje ivf misslyckad.
Jag jobbade på, men en liten röst sa till mig att ”du har inte haft molvärk såhär länge innan mens”, ja ni vet, den där delen av en själv som aldrig ger upp hoppet. Den finns nog hos alla. Så jag bestämde mig för att ta ett gravtest på lunchen. Jag visste att det skulle visa negativt. Men jag ville bara veta för då kunde jag sluta med lutinus och få igång mensen. Så kissade på stickan och la den på bordet bredvid.
Va? Vad är det där? Vad betyder det? Varför är det ett streck? Clearblue early har som så att det ska synas ett streck i stora rutan och ett streck i lilla (så inget plusplus) och där var det tydligt positivt.

Jag skakade och var tvungen att kolla om och om igen att det verkligen betyder att jag var gravid. Och det var jag. Eller är! Helt otroligt. Jag trodde aldrig nånsin detta skulle hända mig!! Jag grät och sedan ringde jag min kille. Kunde inte vänta… Han var i chock. Men han sa att han misstänkt det. Jag hade varit lite annorlunda tyckte han.

Nu är jag alltså i vecka 5. På onsdag går jag in i vecka 6. Sjukt. Självklart är jag orolig över missfall, men jag vill ändå försöka njuta av att jag faktiskt är gravid. Jag kan bli gravid.

Nu i efterhand så har jag haft lite mer symptom ändå än vad jag trodde. Här kommer dom:
Bubblig mage, låter som att den är hungrig konstant.
Molvärk
Smårapar
Bränner över bröstkorgen (halsbränna?)
Trött i svanken

:)

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


15
mars

Hej igen

Skrivet av den 15/3/18 - 8:47

Inte skrivit på ett tag. Hade en liten paus från allt med ivf. Men nu i måndags fick jag tillbaka min frysta blastocyst. Veckan innan tog jag ovitrelle för att få ägglossning och gud så nervös jag var att blastisen inte skulle överleva upptining. Men det gjorde den.

Den såg fin ut, sa dom. Är på ruvardag 3 idag. Tar lutinus två ggr om dagen. Känner ingenting. Men är rätt tidigt. Får se hur det går den här gången. Har inga förhoppningar..

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


30
januari

Blastocyst

Skrivet av den 30/1/18 - 10:37

Lite goda nyheter fick jag nu på morgonen. Jag hade trott att det var en tre dagars som blev nedfryst men kliniken sa att det var en fem dagars. Alltså en blastocyst! Blev så glad! Trodde att mina ägg var av dålig kvalite då dom aldrig lyckats bli till blastocyster. Men en iallafall <3 jag hpppas att den ska klara upptining och vilja stanna kvar hos oss <3

Nästa mens kör vi igång. Ostimulerad FET. Kom igen nu lilla blastis.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


28
januari

Ruvardag 13

Skrivet av den 28/1/18 - 8:29

Blod. Mens.

När ska det bli min tur? Kommer det nånsin hända mig? Jag e så jäkla trött på det här. Så. Trött. Kommer aldrig bli gravid.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


27
januari

Ruvardag 12

Skrivet av den 27/1/18 - 16:29

Tror att det är kört..

Hade molvärk igår, somnade rätt tidigt och när jag vakna var molvärken borta. Gick på toa för att då ta en vaggis å såg ljusbruna flytningar i trosskyddet. Jaha.. kom även på staven. Under dagen har magen bubblat å haft sig. En aning molvärk men vet inte om jag inbillar mig. Ljusbruna flytningar eller vad det är kommer å går. Nu när jag tog ännu en vaggis kom inget på staven.

Vet inte vad jag ska tro. Tror mest att mensen e på gång. Förra gången kom dock inte mensen förrän dagen efter att jag hade slutat med lutinus. Å då kom det brunt först. Aja bara vänta och se.

Hatar det här :(

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


26
januari

Ruvardag 11

Skrivet av den 26/1/18 - 12:55

IMG_7577

Ruvardag 11 då. Den här dagen förra omgången fick jag molvärk. Sen några dagar senare fick jag mens. Idag började molvärken komma smygande å det ser jag som ett dåligt tecken. Dock ilar det i ena ljumsken å sticker till lite i magen vilket jag vill minnas att det inte gjorde förra gången. Men som sagt.. är inte så hoppfull. Men man ska inte ta ut något i förskott. Har ju läst om fler som får molvärk när mensen ska komma å ändå varit gravida. Men varför skulle det hända mig?

Tack gode Gud att det snart är helg iallafall. Bara några timmars jobb sen får man gå hem :)

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


25
januari

Ruvardag 10

Skrivet av den 25/1/18 - 10:56

Ruvardag 10 är här. Idag har jag känt mig lite gladare än vad jag gjort på senaste tiden. Vilket är skönt och jag hoppas det håller i sig. Är väldigt trött dock. Skulle kunna gå å lägga mig kl 19.00 men höll mig vaken till halv tio iallafall.

Symptom.. nja. Igår molade det typ i ljumskarna å ner mot låren. Sticker till lite då å då i magen och brösten men kan ju lika gärna bero på lutinus. Idag tar jag iallafall allt med ro. Känner ingen stress å det är skönt. Vet dock att det kan slå om rätt snabbt. Man får hänga med i humörsvängningarna 😛

<3

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


24
januari

Ruvardag 9

Skrivet av den 24/1/18 - 13:51

Gud vad tiden går långsamt. Känns som man skulle vara på Ruvardag 14 typ. Men nej bara 9. Nåja.

Har noll symptom. Noll. Zero. Känns inte bra. Något borde man väl känna skulle man ju tycka. De ömma brösten försvann på rd 7 (dag 10) å det är väl då typ ovitrelle går ur kroppen så det var nog det som gav mig det symptomet. Ja ja. Försöker å sluta tänka på det men aa ni vet hur svårt det är.

Ska tjuvtesta på lördag eller söndag.. så kan jag sörja under helgen.

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


22
januari

En eskimå

Skrivet av den 22/1/18 - 19:41

Ett tredagars embryo åkte in i frysen. Jag är glad. Det är jag. inte alla som får till frysen. Men är ändå lite besviken att de andra sju var av dålig kvalite och inte lyckades bli en blastocyst. Hade så gärna haft en blastis iallafall.. känns som att jag har dålig äggkvalite och det jag ruvar på nu inte ska bli nåt :( Försöker läsa positiva trådar på familjeliv om folk som blivit gravida ändå utan att få något till frysen. Så känns lite hoppfullt iallafall.

Ruvardag 7 idag. Symptom… inga alls. Eller ja, lite ömma bröst men som sagt det har jag alltid innan mens. Ska försöka att inte tänka så mycket. Iallafall inte ikväll. Ska se på nån mysig film å krama min pojkvän.

Publicerad i Allmänt | 2 kommentarer