Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

GRAVID!

Ja herregud…Vart ska man börja? Börjar med att säga att det här trodde jag aldrig. Har haft noll symptom nästan under hela ruvningen, precis som ivf1 och ivf2. Ruvardag 7 började det bubbla i magen, precis som det gör när mensen vill komma igång. Men, när jag kollade bak så började detta lite senare, men sen började molvärken ruvardag 8 och det höll i sig. Men var värst på kvällen.

Jag har alltid fått min mens dag 28 när jag gjort ivf. Så igår då (dag 28) åkte jag till jobbet och var ett nervvrak! Hade så ont i magen av oro och kände hur det rann i trosan. Gick på toaletten och fick panik. Där syntes beigt lutinus. Så började det förra gången innan mensen kom, lite beigt lutinus som sedan blev brunt och sen blod. Mens.
Jag var så ledsen och allt kändes hopplöst. Jaha, tredje ivf misslyckad.
Jag jobbade på, men en liten röst sa till mig att ”du har inte haft molvärk såhär länge innan mens”, ja ni vet, den där delen av en själv som aldrig ger upp hoppet. Den finns nog hos alla. Så jag bestämde mig för att ta ett gravtest på lunchen. Jag visste att det skulle visa negativt. Men jag ville bara veta för då kunde jag sluta med lutinus och få igång mensen. Så kissade på stickan och la den på bordet bredvid.
Va? Vad är det där? Vad betyder det? Varför är det ett streck? Clearblue early har som så att det ska synas ett streck i stora rutan och ett streck i lilla (så inget plusplus) och där var det tydligt positivt.

Jag skakade och var tvungen att kolla om och om igen att det verkligen betyder att jag var gravid. Och det var jag. Eller är! Helt otroligt. Jag trodde aldrig nånsin detta skulle hända mig!! Jag grät och sedan ringde jag min kille. Kunde inte vänta… Han var i chock. Men han sa att han misstänkt det. Jag hade varit lite annorlunda tyckte han.

Nu är jag alltså i vecka 5. På onsdag går jag in i vecka 6. Sjukt. Självklart är jag orolig över missfall, men jag vill ändå försöka njuta av att jag faktiskt är gravid. Jag kan bli gravid.

Nu i efterhand så har jag haft lite mer symptom ändå än vad jag trodde. Här kommer dom:
Bubblig mage, låter som att den är hungrig konstant.
Molvärk
Smårapar
Bränner över bröstkorgen (halsbränna?)
Trött i svanken

:)
Kommentera


4 + = åtta