Jennie Lindgren 28 år och är ensamstående till 3 fina grabbar. Ny kär och en bonus tjej på köpet. Det är om oss och vårat nya liv tillsammans som jag kommer att ta upp här och lite där intill.

Add Comment Register

Go kväll!

Jaha då var det redan kväll och snart har denna sista lediga semestern gått till enda, längtar redan efter nästa :)

Nästa vecka blir det tomt och trist för barnen sticker till sin pappa i morgon men de har haft en toppen vecka med en massa busande, sovit över hos kompisar, badat mm.

Har tvättstugan i kväll och det behövdes så nästa tvättning blir nog inte förens på söndag när man kommer hem. Ska kanske ner till småland då men inte sekert, hoppas kan man ju alltid få göra att det blir.

Jobb på måndag oxå, fy och blä men har sökt några idag som man få hoppas på…

Vi var ju på himmpa och badade med kompisar och så här såg det ut…

IMAG0403IMAG0404 - KopiaIMAG0405IMAG0407IMAG0408IMAG0409IMAG0410IMAG0411IMAG0412IMAG0413

TACK FÖR EN UNDERBAR EFTERMIDDAG MED ER, BARNEN VAR SUPER NÖJDA OCH TRÖTTA!

IMAG0417IMAG0418

Douglas underhåller sig själv i väntan på middag efter en lång dag med en massa bad, lek och bus.

Snart är man klar med tvätten och som vanligt så blir inte allt tort och det är ganska så jobbigt då jag inte vet vart jag ska hänga allt.

Jag och Jonas

Längtan efter dig, den finns där hela tiden

varje dag

varje natt

varje andetag.

Längtan efter känslan, krypande i kroppen

pirret

värmen

lyckan

Det är vad jag känner när du är ifrån mig..


God morgon alla glada.

Igår stack Oliver till sin kompis och stannande där hela dagen, blev att han valde å sova hos sin pappa och det skulle han vist göra i natt igen så i morgon när jag lämnar de andra 2 hos sin pappa få jag säga hej då till honom så ses vi på söndag  :)

IMAG0181(Oliver upp och ner  i soffan)

Idag ska vi andra i alla fall iväg till himmpa för att bada lite, jag badar nog inte utan kollar mer om man kan sola lite men ser illa ut med dessa moln som kommer in,kompisen skulle inte heller bada utan blir mer barnen och hennes man som få bada och leka vi kan ta Douglas till bebisdelen och gäsa lite 😉

Igår gick jag in på något som inte är min grej, men efter som folk tjatar så gjorde jag det och NU förstår de varför och håller med mig om att det inte är min grej! 😀 Gud såskönt

ROTRETT!

(Det är så jag skäms lite för att lägga ut dom :\)

IMAG0392IMAG0398

(Lite skillnad på detta ovanför och de under, jag håller mig till det jag kan i stället!)

IMAG0339IMAG0338IMAG0335IMAG0401IMAG0212IMAG0214

Några av de jag ha skissat upp. Mina nästa ”mål” är att skissa upp på taveldukar med kanske lite färg och sätta upp på väggarna, om jag får för min sambo det vill säga.

Peace
God morgon!

Ja , igår var stämningen lite nere och väldigt lugnt, vi alla visste varför.

Barnen saknade han väldigt mycket så de ville sova på soffan så de bäddade upp och fixade fint.

IMAG0380 kopiaMen Dexter gick in i sin säng efter ett tag och grät lite till som han hade gjort lite till och från under kvällen :( men han somnade efter ett tag iaf och Oliver sov på soffan med mig.

Vädret är bara pissit  och inget att göra, bara regn regn och regn, hoppas på uppehåll under dagen så man kan gå till kompisarna för att hämta Dexters mjukis djur som han glömde där. Annars vet jag inte om vi ska göra något specielt, blir nog att softa med lite tv, film och måla och skrivträna i barnens böcker.


Mina hjärtan