Jennie Lindgren 28 år och är ensamstående till 3 fina grabbar. Ny kär och en bonus tjej på köpet. Det är om oss och vårat nya liv tillsammans som jag kommer att ta upp här och lite där intill.

Add Comment Register

God morgon alla glada.

Igår stack Oliver till sin kompis och stannande där hela dagen, blev att han valde å sova hos sin pappa och det skulle han vist göra i natt igen så i morgon när jag lämnar de andra 2 hos sin pappa få jag säga hej då till honom så ses vi på söndag  :)

IMAG0181(Oliver upp och ner  i soffan)

Idag ska vi andra i alla fall iväg till himmpa för att bada lite, jag badar nog inte utan kollar mer om man kan sola lite men ser illa ut med dessa moln som kommer in,kompisen skulle inte heller bada utan blir mer barnen och hennes man som få bada och leka vi kan ta Douglas till bebisdelen och gäsa lite 😉

Igår gick jag in på något som inte är min grej, men efter som folk tjatar så gjorde jag det och NU förstår de varför och håller med mig om att det inte är min grej! 😀 Gud såskönt

ROTRETT!

(Det är så jag skäms lite för att lägga ut dom :\)

IMAG0392IMAG0398

(Lite skillnad på detta ovanför och de under, jag håller mig till det jag kan i stället!)

IMAG0339IMAG0338IMAG0335IMAG0401IMAG0212IMAG0214

Några av de jag ha skissat upp. Mina nästa ”mål” är att skissa upp på taveldukar med kanske lite färg och sätta upp på väggarna, om jag får för min sambo det vill säga.

PeaceKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 × = två