Jennie Lindgren 28 år och är ensamstående till 3 fina grabbar. Ny kär och en bonus tjej på köpet. Det är om oss och vårat nya liv tillsammans som jag kommer att ta upp här och lite där intill.

Add Comment Register

Nu drar jag igång igen!

Då var det dax då när jag har tid till det under sommarlovet.

Något nytt som kanske har hänt är att Douglas har en rullartor nu när han går, ska ta en bild på den sen så ni får se, och så klätrar han hela tiden på stolar och i trappan så upp på övervåningen kommer han själv så det är skönt att slippa bära på han för mycket.

Hunden har vi inte kvar då grannen gnällde på honom hela tiden :C en jätte sorg.

Jag jobbar mindre nu och det är för att jag går i skolan och pluggar lite religion men nu har jag sommarlov ocg börjar igen den 22 augusti.

Vi ska iväg under middsommarhelgen på camping under lördag-söndag, första campingen med Douglas så det ska bli redigt kul.

På fredag ska vi hemm till Nässjö och dit längtar jag med men det blir bara en liten vesit då över helgen och som vanligt så ska mycket hinnas göra. Jens kommer nog på att vara jätte tröt så det blir nog jag som får köra, vi få se.

Nä nu ska jag börja fota lite då vi har blivit äldre allihopa sen sist jag bloggade och så får ni se i bilder vad vi gjort under dagen. Uppdatering kommer ikväll igen.

KRAM

En reaktion på ”Nu drar jag igång igen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − åtta =