Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bild på krockad bil

20110820-232828.jpg

Här är bilen efter krocken i fredags.

Idag kom mensen och jag är så ledsen och trött på att den kommer varje jävla månad. Vad gör vi för fel?? Varför straffas vi så här? Vem krossade en spegel och gav oss 7 svåra år? Det har varit mycket olyckliga saker nu så det vore vår tur till lycka.6

kommentarer på Bild på krockad bil
 1. Jenny skrev

  Usch vad tråkigt! Skickar en stor ”kram”

 2. Tatyana skrev

  Det måste vara din tur snart. Är verkligen inte rättvist allt ni fått gå igenom. Ni är värda att få ett plus snart. Hoppas fortfarande att det är er tur snart.
  Kram

 3. Jessica skrev

  Tack vännen! Vi hoppas oxå att det är vår tur snart. Jag är helt förkrossad idag och ska köra till en vän för att snacka av mig lite. :-)

 4. Jessica skrev

  Tack! :)

 5. Johanna skrev

  Många många Kramar!! Det måste vara er tur snart Jessie! Tänker på dig från dag till dag och hoppas var gång jag kommer in hit och läser att det är ett plus som äntligen visat sig.. Ge inte upp! Snart kommer de!
  Kram!

 6. Jessica skrev

  Tack Johanna! Kanske får du läsa om ett plus här snart, jag hoppas det i alla fall även om det känns långt iväg. Såg att ni varit på Boråsdjurpark nyligen, där är så fint. Jag va där för en herrans massa år sen men kommer ihåg det så väl även om höjdpunkten var Knalleland. 😉 Kram


Kommentera