Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Effektiv med tårar….

20110828-141714.jpg

Har varit rätt effektiv idag trots att vi inte kom i säng för än närmare 2 i natt.
Det jag hunnit med är: planerat hela veckans lektioner, laminerat lite till jobbet, handlat mat och gjort räkamackor som vi avnjöt för en stund sen. :)

Nu ska jag rasta dammsugaren och moppen. Det behövs verkligen städas i detta hus. Är så sliten i veckorna så jag orkar inte ens dammsuga. Kanske blir det bättre med tiden. Mitt mål är ju trots allt att jag ska ha en städkväll i veckan så jag slipper ägna söndagen åt det. :)

I helgen har det varit många bröllop. På min Facebook har i alla fall 3 gift sig, inte med varandra. 😉 När jag läser om alla som gift sig så blir jag så avundsjuk. Min sambo är nog inte typen som gifter sig och förlova oss har vi inte gjort än. Han ville förlovat sig när jag blev gravid första gången men jag ville vänta eftersom jag varit förlovad innan. Nu är det exakt 2 år sen och ingen ring har jag. Nu kom tårarna när jag tänker på det. Både att vi inte kommit längre och att det nu är 2 år sen jag va gravid första gången och fick mitt första missfall. Usch…..

Ha en bra dag.
Kommentera