Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Envis!?

Jag brukar bli kallad för envis men just nu känns min förkylning mer envis… Hela huvudet är fullt av snor och slem. Näsdroppar hjälper bara tillfälligt och mina slemlösande tabletter vågar jag bara ta idag oxå. Med tanke på att jag har äl imorgon-måndag så är det dumt att chansa. 😉

Förra året vid denna tiden fick jag ett positivt gravtest som vi i första skedet trodde var ett mf men som tyvärr var något värre. Mitt x upptäcktes inte för än i januari och hela jul- och nyårshelgen hade jag ont och blödde. Det va precis efter nyår som jag misstänkte att det va något fel och sambon reagerade oxå. Sen får ni läsa resten i mina tidigare inlägg. 😉

Jag och grannhustrun körde och hämtade gran idag. Vi gav oss av på jakt efter vars en gran. Jag köpte en kungsgran/ädelgran och hon en ”vanlig” gran. Båda var väldigt nöjda med våra inköp.
När jag kom hem gjorde jag en laxtårta. Eftersom jag inte äter sill så testar jag att göra en lax/räkor tårta istället. Får se om den stelnar.

Imorgon blir det att klä granen och göra lite julgodis med en väninna. Hon och hennes gubbe kommer hit på eftermiddagen.
Vilket är ditt favorit julgodis?
Jag har så många men Rocky road eller chokladkola är mina favoriter.
Min bror blev så imponerad en jul när jag hade gjort Wienernougat. Funderar på att göra och ge honom det nästa helg. Han är arbetslös och haft riktig otur med jobb. Han är så jäkla duktig på datorer och allt som har med det att göra. Varför behöver man en utbildning för det? Självlärd borde ju vara minst lika värdefullt.

Tyvärr börjar snön töa bort här. Jag gillar snö, bara den blir liggandes. Får se om det blir någon vit jul. 😉

Ha en härlig helg!
Kram på dig
Kommentera