Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Glad påsk!

Påskafton, snöar och det är minusgrader. Helt otroligt. Den årliga konstrundan är igång och jag tror besökarna är chockade över mängden snö vi har. Jag vill ha vår!!

Igår hade vi vänner på besök. Vi åt gott och snackade skit. Det jag inte tänkte på va att jag idag ska väga mig. Kanske mindre lyckat att trycka i mig en rätt så stor bit vitchokladmousse tårta… Jag får klä mig lätt och hoppas på det bästa. Förra veckan va jag inte och vägde mig. Jag kände helt enkelt inte för det. Dessutom hade vi match och det var svårt att få ihop det med tiderna.
Denna veckan har jag tränat två pass på gymmet (hittills) och jag tror minsann det blir ett till innan måndag. På måndag börjar vi med body pump och veckan ska fyllas med ytterligare två pass. Målet är 3 pass/vecka, 2 på gymmet och 1 gruppträning.

Då är mitt påsklov slut. Tyvärr är det länge till sommarlovet men vi har några helgdagar att se fram emot. :-)

Bebisverkstad:
Lite funderingar. Skulle ha äl igår men har inte fått utslag alls sen jag började testa i tisdags. Kan den kommit tidigare? Min cykel har blivit förlängd med 4-5 dagar och det kan oroa mig. Men kanske är det på väg tillbaka till det ”normala”? Om det va äl förra helgen har vi goda chanser att ha prickat. 😉

Ha en skön påsk

20130330-084301.jpg
Kommentera