Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Känslomässiga veckor….

SorgNu hoppas jag, även min sambo, att det dröjer länge innan vi får gå igenom en så känsloladdad period som vi nyss upplevt. Allt började med svägerskans bortgång midsommarafton och har nu i veckan ”avslutats” med urnsättning, där i mellan gick min faster bort och sambons bästa kompis miste sin lillebror. Nu är det STOPP! Jag är helt matt och trött i hela kroppen. Skulle verkligen behöva ladda mina batterier på ett spa eller något annat lugnt ställe utan en massa måsten.

Idag har jag varit på tränarträff inom bowlingen. Det gick bra och jag fick ytterligare uppgifter men det är inget som ligger långt ifrån mitt dagliga arbete så det ska nog gå smidigt. =) Nu ikväll skulle vi grillat men regnet hänger i luften så vi får se vad vi kan hitta på.

Jag är besviken idag, mest för min sambos skull. Han hade ett stort kompisgäng innan jag kom in i bilden och när jag kom in så blev vi tajta med det gänget. Ett härligt gäng med många olika personligheter och härliga idéer. Vi har haft som tradition i två år att det är kräftskiva hos en kompis och den är alltid sista helgen i augusti. I år trodde vi inte den skulle bli av eftersom dom byggt om och haft sig i byggnaden vi brukar sitta i. Igår eftermiddag fick vi höra av gemensamma vänner att det visst va kräftskiva och dom undrade om vi ville vara med och lägga till present. F*N heller att vi ska! Jäkligt dålig stil att inte ens bjuda oss. Vi vet att det är många bjudna som han knappt umgås med och vi har dessutom hyrt hus av dom i över 1 år. Vi tro oss veta varför vi inte är bjudna och det är så löjligt så man kan tro att vi är barn som går på dagis. Nej, där är dom inte ens så löjliga för där glöms allt gammalt vid sådana här tillställningar. I alla fall så är jag besviken och ledsen att personen och hans föräldrar inte är mer mogna än så…… Hoppar över min svordoms ramsa. 😉

Efter krocken förra veckan har vi nu börjat kolla på annan bil. Vi har förstått att de inte kommer kunna laga den. Usch vad det är svårt att hitta en annan bil. Just nu kör vi en hyrbil och den modellen kommer vi ALDRIG att köpa oavsett om vi fått ett bra pris. Bilen som vi krockade med är sambons firmabil så han är inte alltid så ren när han sitter i den, inte heller sakerna som blir slängda i den. Jag uppdaterar er om hur det går för oss i letandet. 😀

I veckan började jag ta Bisolvon för att kanske göra det lättare för ägget att fästa i livmodern. Det sägs att Bisolvon kan hjälpa till. Just nu känner jag ingenting av att jag tar det men det kanske är skillnad när vi närmar oss ägglossning nästa helg.

Ta hand om er! Ha en bra lördags kväll! =)Taggar: ,

Kommentera