Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mensen är här

I fredags kom mensen med besked. Trodde inte det var sant men nu är den över. =) Jag är rätt glad att den kom tidigt. Senaste tiden har cykeln varit över 30 dagar och det är lääänge för att vara mig. Nu kanske kroppen kommit ifatt.

Slog nytt rekord i promenad. I lördags gick jag 5,7 km på 55 minuter. Jag är stolt!
Idag gick jag en liten runda (3,2 km på 33 min).  Under min promenad träffade jag grannen och hennes två barn. Vi tog sällskap tillbaka och pratade om att göra detta några gånger/vecka. =) Skönt med sällskap.

 

Jag är dålig på att uppdatera och det har att göra med att jag prioriterar träning, mat och jobb just nu.

Kram på dig!
Kommentera