Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Oj vad dåligt!

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här. Fy skäms på mig!

Just nu går jag i väntans tider, på mensen…. Jag är rätt säker på att jag inte är gravid eftersom vi haft lite sex under februari, av olika anledningar. :-)

Mars blir den månaden vi får bli lite aktivare i sängen.

Viktminskningen går så där. Förra lördagen gick jag upp 0,6kg och nu har jag i alla fall lyckats bli av med det och förhoppningsvis lite till. Veckan innan mens samt mens veckan är då jag går upp eller går ner ytterst lite. Jag har dessutom fått finnar och massa pormaskar. Jag brukar inte ha de så min tanke va att det måste vara VV-kosten. Kom på att det blev likadant förra gången och då slutade jag. Men det måste finnas en bra förklaring och även något att göra åt det.

Idag ska jag titta på tapeter till sovrummet och köpa nya plankor så vi kan bjuda på plankstek på lördag. Vi har 4 men är väldigt ofta fler än det.
Tapeter har vi börjat prata om men vi har ingen idé än. Jag har köpt tapeter till en vägg i hallen, där kommer vara björkar. Tror det blir skit snyggt!!

Nu dags att göra sig redo för jobbet och uteförmiddag. :-)

Kram på dig!

20130308-065519.jpg
Kommentera