Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Shopping!

Jag älskar shoppa i Malmö. Utbudet där är så mycket större än i lilla Ystad. Jag hittade rätt mycket men funderar nu på om jag ska lämna tillbaka jeansen och ett linne. Tror inte jag kommer använda det så mycket som jag borde. Får åka inom Ystad på måndag förmiddag och lämna in det. Resten är jag nöjd med. Köpte dessutom digitala ägglossningstest. Eller digitalt är det inte men Clearblue med glad gubbe. Visst borde jag kunna köpa stickorna sen bara?? Lustigt. Det är svin dyrt att köpa. 249kr, rena rånet för oss som försöker. Min tanke är att köra med billiga och när det visar något starkt så tar jag det digitala. På så sätt kanske vi prickar lite mer exakt. :-)

Imorgon ska jag förbereda all mat inför nyår. 11 små potatisgratänger, laxtårta och chokladmoussetårta ska göras. Älskar att stå i köket.

Nästa vecka är det dax för blodprov igen. Får se om tabletterna gett den effekt som dom vill eller om vi ska öka dosen. Återstår att se helt enkelt. Dessutom ska jag färga håret. Ser verkligen fram emot det. :-)

Nu återstår lilla problemet med vad man ska ha på sig på måndagskväll när vi firar in det nya året. :-)

Ha en underbar helg! Kram1

kommentar på Shopping!
  1. Katta skrev

    Allt klär en skönhet å i år är det verkligen ERT år! Jag sätter en peng på att du väntar smått innan året är slut! Å jag kommer vara sååå glad för din och er skull när det stämmer!! Finns med dig hela vägen!
    Massor med kramar


Kommentera