Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Stormar

Idag är det rena stormen och jag år glad att vi inte har majbål idag.

Många är säkert lediga imorgon men jag jobbar och har alla eleverna på plats. Förhoppningsvis kan jag smita hem vid 16. Har ett utvecklingssamtal sen åker jag hem. :)

Dagen har ägnats åt att städa och få i ordning inför våren. Alla blommor har gåtts igenom och orkidéerna har fått ny jord. Tror dock att jag tog för hårt på rötterna så dom dör väl. Har inte gröna fingrar men försöker få en liten nyans av grönt på topparna. 😉
På tal om gröna fingrar. Där jag gick blomsterkurs i mars, dom ska ha en ny i maj och gissa om jag är sugen. Kommer då få lära mig binda en krans, lagom till midsommar. Men betala 500 kr+material för att få lära mig binda en krans 1,5 månad innan det är dags är kanske inte så lyckat. Dessutom går det mycket pengar ändå i maj eftersom vi förbereder inför festen. Tyskland på lördag och trädgården ska ställas i ordning med träd och annat smått och gott. :)

Nu får jag nog fortsätta eftermiddagen med att göra kvällsmat och morgondagens pastasallad samt efterrätten. Bild på efterrätten får ni antingen senare dag eller imorgon när den serveras. :)

Ha en bra kväll och ta hand om varandra! Dagens fredsuppdrag är att titta på ett äldre par och se på dom med kärlek. Lite gulligt.

Kram på er!
Kommentera