Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Träningen

Nu är jag verkligen igång med träningen. På en vecka har jag tränat 4 gånger. Det är nog något sorts rekord för mig. I söndags blev det kondition på gymmet, måndags Zumba, onsdags kondition på gymmet och idag Body Pump. Framsida lår känns verkligen! Det va väldigt roligt på Body Pump och det kommer säkert bli fler gånger. :-)

Imorgon är det vägningen och senare på eftermiddagen blir det bowlingmatch. Undra hur mina ben kommer kännas imorgon!? Bowling handlar mycket om benen men även övriga kroppen.

Nu har jag mitt efterlängtade sportlov! Veckan bjuder på sovmorgon, vila, läkarbesök, massagetid, vänner på besök, shopping och köttleverans. På tisdag kommer det kött vi återtagit. Som jag längtar! Äntligen ska jag få tillaga mat med riktiga råvaror. Vilken skillnad även om det är svenskt kött som säljs i butiker. Nötfärsen är nog i särklass den bästa som finns! Inte mycket fett och kladdfri när du arbetar den med händerna.

Nu är snart badkaret redo för oss. Ha en härlig kväll! Uppdaterar imorgon efter vägningen. :-)

Kram på dig!

20130215-193535.jpg
Kommentera