Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ventilation i gummistövlar?

20120422-090001.jpg

Inget jag rekommenderar när man ska gå i skogen eller för den delen i högt gräs. Då får det bli en runda till skoaffären och köpa nya. Jag som hat svårt att hitta stövlar eftersom mina vader är breda.

Igår frågade sambon hur det gick med dietisten. Han tycker jag ska sätta mig i kö för mag-op. Tror inte läkaren gör det innan jag tagit fler tester på ämnesomsättningen. Men visst har även jag snart kommit till den punkten att mag-op ligger nära till hands.

Eller ska jag ge mig på en omgång med Xtravaganza? Min svägerska har gått ner 30 kg med det och en kompis till mig har gått ner ännu mer med det. Får nog kolla upp mötestider och kostnader.

Ha en bra söndag! Vi ska städa. :/

Kram2

kommentarer på Ventilation i gummistövlar?
  1. Gotland skrev

    Har dom inte bättre stövlar hos tex granngården?

  2. Jessica skrev

    Gotland: Mina vader är rätt breda så höga stövlar passar inte mig men jag ska absolut kolla på granngården eller i en annan butik med rejäla stövlar. 😀 Bättre att lägga lite mer och att dom håller.


Kommentera