Add Comment Register

I Supermannens sällskap

söndag 26 april 2015 kl 20:59

Nej om man skulle ta och börja komma tillbaka hit lite smått igen kanske?.. Mycket har hänt sedan jag skrev här sist men det har också varit så mycket runt omkring mig i livet så jag har varit tvungen att prioritera mig själv och min lilla familj framför allt. 

Som ni säkert förstått så är bebis kommen, 16 dagar tidig blev vår lilla gosse och han valde att komma till världen en solig vårdag den 9 april. Förlossningsberättelse kommer jag helt säkerligen att dela med mig av framöver när jag hinner och får tid. Livet är fortfarande hektiskt så bloggandet kommer få prioriteras därefter men när studierna är över så lär det bli mer. 

Vår lilla har inte fått nåt namn än och han har fått en lite dramatisk start i livet då han på nåt mystiskt vis fått sig en bakterieinfektion som heter duga och som resulterat i att vi just nu ligger inlagda på infektionskliniken sedan ett par dagar tillbaka. Men det har börjat vända så sakteligen för honom och det känns väldigt bra. Slänger med lite fina bilder från senaste tiden och vill ni se mer kan ni alltid spana in min Instagram – joeeees. På återseende! 

  Nyfödd bebis

   
  Lycklig över att vara två
 Fantastiska kropp – 2 veckor efter förlossningen
 

Lilla Supermannen – på sjukhus men äntligen på bättringsvägen också!

  

Skriv ett svar


× 1 = nio