Add Comment Register

Mina ljus..

onsdag 17 december 2014 kl 21:52

Jag har länge funderat på om jag ska kliva in tillbaka här efter den period som varit. Jag vet med mig att det kommer bli mer skrivande när nästa bebis kommer och att jag har ett behov av att skriva men att jag kanske inte alls kommer ligga på samma nivå som tidigare. Ej heller dela med mig så mycket av mig själv utan kanske snarare fokusera på andra saker. Just nu känns det som en balansgång i livet och tryggast är musslan i sitt skal skulle jag nog vilja påstå i dagsläget. Jag har fortfarande sviter efter min sjukdom men det kommer förmodligen reda sig med tiden som läkaren påstod senast. Jag har försökt pausa och sakta ner med allt kaos som varit runtom, både skola som privat, men det är inte helt enkelt när man inte kan styra över allt själv eller ens påverka speciellt mycket. Jag vill komma hit och känna att det är positivt och inte betungande på något vis och därför kommer jag försöka skriva om det som jag upplever som positivt i tillvaron just nu.

Noelia och min sambo har betytt oerhört mycket den senaste tiden som stöd. Noelia den sötnosen utvecklas som bara den, hittar på så mycket nya finurliga saker så man häpnar. Spola toaletten själv, stå på pall för att nå upp till köksbänken och hämta sin napp, ”städa” runt med tvättlappar under fötterna på golven, ja hon är påhittig vår lilla dam. Och något bekväm tror jag! Haha.. Pappan i familjen har förmodligen skämt bort henne en aning då hon gärna gnäller (för minsta lilla tycker jag det känns som!). Men det blir andra bullar när diktatorn till mamma kommer hem för att vara med henne och nästa lillasyskon så hon får väl njuta så länge den glassiga tiden varar. Även om det ger lite skavsår i öronen! Jag kan inte nog beskriva hur mycket jag saknar henne när jag inte är med henne, när hon ligger och sover middag eller hon och sambon är ute. Så fort man hör nyckeln vridas om i dörren är jag den som kommer springandes och ska kramas och pussas. Och väl är väl det att man får det besvarat från gullungen!

Och jodå, nog visst växer jag så det gror om en, åt alla håll och kanter! Hoppas bebis ligger varmt och gott därinne och inte blir speciellt påverkad av det som skett på utsidan. Känner av mer och mer att sitta inte är att föredra fastän jag inte har så mycket till val, blir mycket sånt med föreläsningar och läsning av litteratur till plugget. Mjukas alltså upp sakta men säkert. Tyvärr har det varken blivit träning eller speciellt nyttigt men jag har bestämt mig för att inte lägga så stor vikt vid det längre, det kommer en tid när jag kommer komma tillbaka också och jag har inget behov av att stressa mer än jag redan gjort. Tror nästan det är värre i längden faktiskt! SÅ försöker njuta av vår lilla kicker därinne som härjar och håller på emellanåt så det står härliga till. Nej, nu ska jag läsa lite och så blir det sängen sen!

 

IMG_8877.JPG

Skriv ett svar


× tre = 18