Add Comment Register

Trivs med livet

fredag 8 maj 2015 kl 09:52

Idag blev det en sen frukost, om än världens godaste!! Havregrynsgröt med äppelmos, mjölk, två knäckemackor med avokado och citronpeppar! Solen skiner ute och humöret är på topp idag! Igår släppte det med skrivandet vad gäller examensarbetet och även om jag har en del att göra så vet jag iaf vad jag ska göra nu när frågeställningen har blivit tydligare. Igår la vi ut vår barnvagn till försäljning och vi har redan fått napp. Dessutom ska vi och väga på BVC idag och vår egen våg vittnar om en rätt så bra uppgång, förmodligen närmare ett halvt kilo sedan vi skrevs ut från sjukhuset för en vecka sedan om den nu visar korrekt. Så vår lilla kille har med andra ord tagit igen allt han missat de två första veckorna i livet! Dessutom visade vågen att denna mama går stadigt neråt. Siffran i sig är egentligen rätt oviktig men det känns så himla bra i kroppen och jag har aldrig varit så nöjd med kroppen som jag är nu (jo efter förra förlossningen hade jag nog liknande känsla förresten). Att komma tillbaka kommer inte bli någon svår match när jag sen får tid att köra igång ordentligt utefter det upplägg jag har från Mammafitness sedan tidigare – världens bästa klubb för vältränade mammor! Ja ni hör, idag är livet på topp och jag hoppas den känslan åtminstone håller i sig under helgen och gärna framöver också!
  

En kommentarKommentera »

  1. Emma

    Hej. Hade gärna fortsatt följa dig. Har barn i samma ålder:)
    /Emma

Skriv ett svar


− ett = 8