Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Någon med erfarenhet?

Jag har funderat mycket på det där med nattblöjor. Funkar det bra? Någon som vet?

Idag har vi bara en sorts blöjor till Enya och det är Liberos up&go nummer sex. Men vi har under någon månads tid varit tvugna att byta på henne under natten om vi inte vill hae en överfull blöja på morgonen och mellan åt till och med genomkissad på lakanet. Vi har dragit ner på drickandet på kvällarna och nu får hon inget mer än välling efter kl 18 men det hjälper ändå inte. Har inte haft några problem med detta innan så vi har alltid bara haft en sorts blöjor men nu behöver vi andra alternativ verkar det som.

Någon som har erfarenhet av nattblöjor? Är dom effektiva och vilken sort har ni då använt? Känns inget vidare att försöka byta på henne i sömnen. Ibland vaknar och somnar om igen men det känns som man stör henne i hennes sömn.

 

libero_comfort_fit_size_1-7_jpg500p_115542510En kommentar på inlägget “Någon med erfarenhet?”

  • Helen skrev 19 augusti, 2011 12:31

    Hej! På nätterna använder min 15 månaders son Pampers Baby dry och dom funkar kanon på honom. Vi behöver aldrig byta på nätterna längre. Prova och se om det passar er också.

Kommentera