Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att träffa en kändis

Funderar ni på att besöka en fyr? Gör det! För det är nämligen vad vi gjort idag, eller ja en av alla saker vi gjort idag! Och jag kan tala om för er att det är rätt intressant. Ja ni läste rätt;) Vi har åkt runt hela södra Gotland och besökt massa saker. Närmare bestämt 26 mil har bilen rullt idag. Det var tur att vi bestämde att köra runt södra Gotland idag för när vi svängde in mot en restaurang och hade beställt mat så pekar Joel mot nån, det tog ett tag innan han vände sig om och jag såg vem det var, ingen mindre än Orup. Och såklart så var min första tanke att jag måste ha en bild med honom och lillan.. Han var trevlig och tog glatt emot Novalie medans jag fotade:) hehe! Bilder ser ni i mitt förra inlägg. Nej nu ska jag läsa lite innan sängen.. Nyfikna på vad jag läser? det får ni veta imorgon;) Ha en trevlig helg och ta hand om nära & kära!

20130719-213059.jpg

20130719-213232.jpg

20130719-213251.jpg
Kommentera