Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vart är sommaren?!

Jag håller tummarna för att vi får bra väder imorgon för då ska vi fira lillans första kalas:) vi ska även fira mig som snart blir 22 år. Kan man inte sluta fylla år?! Vill inte bli äldre.. Börjar redan bli rynkig… Hur fan ska detta sluta?? Haha! Tackar för att botox finns. För det är vad som kommer behövas längre fram i livet om det fortsätter såhär.. Jag har väl för mycket bekymmer i livet, i ochmed att jag har bekymmers rynkor;) jag får väl ta tag i livet snart och sluta bekymra mig så mycket. Släpa taget lite och inte ha så höga förväntningar och drömmar.. Men det är lättare sagt än gjort!

20130705-210428.jpg
Kommentera