Jag heter Teresa, är mamma till tre små och kostrådgivare här på minbebis.com. Här bloggar jag om mat ur olika aspekter, men även om mycket annat. Om inget annat anges har jag själv tagit bilderna som publiceras här på bloggen. Vill du använda en bild, så fråga mig först genom att lämna en kommentar här på bloggen.

Annons
Add Comment Register

Pepparkaka

Hej! Jag undrar om det är ok at äta pepparkaka under graviditeten? Har hört att det inte är så bra, stämmer det? / Therese

Hej Therese!

Du kan absolut äta pepparkakor under din graviditet.

Pepparkakor innehåller ju en del kryddor som kanel, kardemumma och kryddnejlika och enormt höga doser av dessa, och andra starka kryddor, är inget man rekommenderar varken gravida såväl som för icke-gravida att äta. Givetvis är det inga sådana stora mängder i pepparkakor men kanske det är från denna information som ett sådant rykte uppstått.

Mumsa på du!

Varma Hälsningar

Alma, My
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = fem