Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kan man som gravid äta hårdost gjord på termiserad mjölk? – uppföljningssvar

Uppföljningssvar på en fråga om termiserad mjölk i hårdost: 

Hej igen!
 
Jag pratade idag med Livsmedelsverket angående termiserad mjölk i hårdost och hon som jag pratade med sade att så länge det är en hårdost spelar det ingen roll om mjölken inte upphettats alls/lite eftersom vattenmängden är så liten i hårdost att Listeria inte kan växa i den till en mängd som kan leda till att du drabbas av en infektion. Det är med andra ord fritt fram för dig att fortsätta äta din Emmentalost.
 
Vänliga hälsningar,
/Alma – Teresa
Kommentera


9 − sex =