Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lunchsallad

image

Jag fick gräva djupt i kylskåpet för att hitta något att äta till lunch idag. En ensam, torr tortilla, lite halvledsen sallad och påsens sista två morötter såg jag ligga där i kylen väntandes på bättre tider. Inte särskilt inspirerande. Men i sällskap med lite andra sällskapstörstande ”kylskåps-singlar” blev det faktiskt en god sallad. Att rulla upp tortillan och klippa den i små bitar var lyckat, särskilt när de tagit smak och mjukats upp av olivoljan och kryddorna. Det här var i salladen:

Grönsallad
Skalade, hackade morötter
Oliver
Fetaost
En klippt tortillakaka
Kokta ägg
Olivolja
Torkad dragon och oregano
Salt och peppar
Kommentera


× sju = 56