Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
09
mars

Då provar vi igen =)

Skrivet av den 09/3/11 - 10:12

Nu är ny blogg skapad, åter igen på blogg.se och denna gången fick jag mitt aktiveringsmail ordentligt.

Nya bloggen hittar ni Här, och jag hoppas att länken funkar denna gången, annars får ni kika in lite då och då tills ni kommer in. Det ska inte behövas lösen till den. Den ska vara öppen för alla =)

Kram!

Publicerad i Allmänt | 1 kommentar


09
mars

Totalt fel

Skrivet av den 09/3/11 - 10:01

Allt blev totalt fel när jag skulle skapa den nya bloggen..Jag fick aldrig något aktiveringsmail och kundservice på blogg.se vill inte skicka ut ett nytt utan att jag ger mitt telefonnr och min IP-adress. Detta vägrade jag och då fick jag inget mail. Så nu funkar inte den bloggen.. Och ja, jag märkte också att länken inte funkade som den skulle.

Jag fattar inte vart de senaste veckorna har tagit vägen. Jag har gjort så mycket annat att jag knappt haft tid att sitta vid datorn alls. Jag vill gärna blogga så på ett eller annat vänster ska ni kunna följa min vardag =) Antingen blir det att jag stannar här, eller skapar en ny blogg någon annanstans, får se om jag gör ett nytt försök på blogg.se eller om jag hittar någon annan.

Kram på er! och håll ut! =D

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


03
mars

Ny start!

Skrivet av den 03/3/11 - 10:15

Hej alla mina trogna läsare!

Efter ett bra tag ifrån bloggen har jag börjat om. Jag har börjat med ny hobby och den kommer nu vara fokus för bloggen tillsammans med mitt liv som småbarnsmorsa på PysselFlis.

Hoppas ni följer mig där istället =)

Kram!!!

Publicerad i Allmänt | 2 kommentarer


18
februari

Ris och ros

Skrivet av den 18/2/11 - 8:31

Dagens ros går till min Älskade lilla plutt som sov hela natten i natt! La sig kl 20 och vaknade 07:20. Vi behövde inte ens gå in och ge honom nappen under natten. När jag vaknade av att han gnällde och upptäckte att J inte låg kvar i sängen insåg jag att klockan måste vara jättemycket. Så förvånad jag blev när jag kollade klockan. Utvilad och på superhumör kikar jag igenom lite recept inför dagens barnmatlagning med mor.

Dagens ris går till mig, som fortfarande inte tagit mig tiden till att fixa till bloggen. Måste bli gjort.

Dagens plan är som sagt att göra barnmat. Fick damp sist jag försökte göra det själv. Kycklingen ville absolut inte bli mixad i min mixer så då gav jag upp och sen dess har han ätit köpt barnmat. Idag ska jag åka till jämjöhallen, köpa mat, välling och blöjor för att sedan åka vidare till min mamma och göra massa barnmat som ska frysas in. Så skönt att slippa göra det själv.

Kram

Publicerad i Allmänt,Barnmat | Inga kommentarer


14
februari

Alla ♥ dag

Skrivet av den 14/2/11 - 18:34

IMG_0286

Underbara älskade som skickar blombud! Synd bara att han hann komma hem innan budet kom. Fin är i alla fall buketten och 2 paket väntas i veckan. Såå spännande! =)

Älskar dig min underbara!

Publicerad i Kärlek | 4 kommentarer


14
februari

Grejsimojs

Skrivet av den 14/2/11 - 15:44

Nu grejjas det med bloggen igen… Blir ju aldrig nöjd så nu går jag tillbaks till den ENKLA versionen =D Hinner dock inte fortsätta greja mer med det nu, vill piffa lite innan J kommer hem =)

Väntar besök också, =P Bild på det får ni sen. Än så länge är det hemligt =)

Kram

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


14
februari

Beachgirls 2011 rapport

Skrivet av den 14/2/11 - 15:28

Jag har rapporterat! Nu är det en ny vecka med träning som gäller!

Förra veckan gick kanon enligt mig. Mindre bra enligt Johan eftersom jag faktiskt både drack lite cola och åt lite onyttigheter. Men! Då skulle jag vilja meddela att det var fredagkväll och vi hade köpt thai-mat och J sitter och dricker cola. Så jag hämtade ett liiiitet glas och fyllde det till hälften. OK enligt mig! Sen kom ju mormor och morfar på lördagen och självklart kom de med 2 chokladbollar. Ja, jag åt faktiskt en halv. Och igår var det kalas.. Kan man låta bli tårtan? Nej, men jag tog en så smal bit man bara kunde. Så jag är ändå stolt över mig själv.

Jag har faktiskt kört ett kort träningspass med J 4 kvällar och dessutom promenerat 2 dagar. Så jag är ändå på G liksom =D

Vikten är densamme, 64 kg. Trots att jag i fredags vägde mig och då vägde 63. Det kanske var önskesiffror men jag svär de var där! Skit samma, 64 stod det idag när jag vägde mig så det är väl det som får räknas. Mina mått är däremot inte densamme på alla ställen! Här är de nya måtten:

Arm:         29 cm       – 1 cm
Midja:       75 cm
Mage:        90 cm       – 1 cm
Rumpa:    98,5 cm     -0,5 cm
Stuss:         103 cm
Lår:            54 cm         – 1 cm

Denna veckan ska jag köra HELT enligt det där 10-veckors-schemat. Därmed Basta!

Kram

Publicerad i Kampen mot kilona | 1 kommentar


14
februari

Tragiskt

Skrivet av den 14/2/11 - 11:27

I fredags kom en fruktansvärd halka runt om i sverige. Det som hade töat upp på vägarna frös och isgata uppenbarade sig. Detta märkte jag själv när jag körde iväg till affären en kortis på kvällen, jag kom dock  hem med skinnet i behåll, det gjorde inte Åsa, en kvinna från Jämjö i Karlskrona. Hon hade fått sladd på den hala vägen och åkt över på fel sida för att sedan kollidera med en skåpbil.

Jag läste artikeln i lördags men då stod inget namn. Idag stod detta i Aftonbladet.

Jag kände henne inte men jag vet mycket väl vem hon var. En hästmänniska som är väl känd i Blekinge för sitt engagemang i ridsporten och även i Folkpartiet. Min mamma har tränat för henne tidigare, jag själv har dock aldrig gjort det, jag har bara pratat med henne.

Det är rätt läskigt när det väl är någon man ”känner” som råkar ut för såna här olyckor. Så tragiskt att veta vilket stort tomrum hon lämnar efter sig. Både hos familj, vänner och inom ridsporten.

Mina tankar finns med familjen.

Publicerad i Allmänt | 2 kommentarer


13
februari

Fynda du också!

Skrivet av den 13/2/11 - 11:31

Nu har jag tvättat och strykt lite kläder till Oliver som är för litet. Jag har också tagit bilder på dem och lagt upp på tradera.  Gå gärna in där och se om det kanske är något just du vill ha till ditt barn. Alla utrop ligger på 1kr.

Har för mig att det finns fler kläder som jag inte ärvt och som är för litet, men kan inte hitta det. Alltså finns det säkert inte =P
Oliver har fått ärva Väldigt mycket kläder av Johans kusin och det ska ju tillbaka dit men det jag köpt själv slänger jag ut på tradera till bättre behövande.

De flesta om läser här har väl jämngamla barn med mig eller kanske tom äldre. Men jag tipsar ändå =)

Vill du kika på kläderna så gå in HÄR.

Kram

Publicerad i Allmänt | Inga kommentarer


12
februari

Välbehövd sömn

Skrivet av den 12/2/11 - 15:50

Äntligen har han somnat in. Alltså inte gått bort nu utan bara somnat för eftermiddagen. Oliver pratar jag om =) Vi gick upp vid 07:30 idag och innan dess hade han nog vart vaken en stund också. Sen sov han en kvart runt 10 och ca 1 timme mellan 11:30-12:30. Sen har han vart vaken men han har gnuggat sig i ögonen hela dagen, fast inte varit gnällig eller så. Nej då han har varit pigg och glad. Nu däremot gav kroppen vika för sömnen och efter en flaska ersättning somnade han gott i vår säng. Hoppas nu han sover i alla fall 1½ timme. Det kan han behöva inför natten. =)

Min mormor och morfar har varit och hälsat på en kortis idag med! Trevligt trevligt! Med sig hade de frallor, 2 chokladbollar (synd att jag fastar) och för små blöjor. Mormor hänger inte med i utvecklingskurvan och hade inte koll på att han nu faktiskt väger närmre 8kg så de hon köpt var för små. Det är tanken som räknas men hon tog med dem igen och skulle  byta  tills imorgon =)

Appropå chokladbollarna så lovade jag mig själv att under dessa 10v jag gör på det där träningsschemat så skulle jag inte äta något godis/kakor/tårtor what so ever. Ingen läsk eller saft heller. Jag har faktiskt överträffat mig själv med att faktiskt bara stå och titta på godisskålen här hemma utan att ta något. Däremot föll jag för ett halvt (litet) glas coca-cola igår. Men det har jag förtjänat. Jag har också tänkt att låta bli godsakerna imorgon på kalaset. Men chokladbollarna då… Ska jag låta bli eller ska jag unna mig en? Det är ju trots allt lördag. Men jag är ju så rädd att om jag äter godis/kaka, om så bara lite, så kommer det fruktansvärda sockersuget tillbaka. Det som jag nästan har besegrat helt nu. Det hade ju bara suttit så fint nu med en kopp té, en fralla och en chokladboll… Åh dumma dumma

Publicerad i Allmänt,Oliver,Sockerberoende | 1 kommentar