Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Beachgirls 2011 rapport

Jag har rapporterat! Nu är det en ny vecka med träning som gäller!

Förra veckan gick kanon enligt mig. Mindre bra enligt Johan eftersom jag faktiskt både drack lite cola och åt lite onyttigheter. Men! Då skulle jag vilja meddela att det var fredagkväll och vi hade köpt thai-mat och J sitter och dricker cola. Så jag hämtade ett liiiitet glas och fyllde det till hälften. OK enligt mig! Sen kom ju mormor och morfar på lördagen och självklart kom de med 2 chokladbollar. Ja, jag åt faktiskt en halv. Och igår var det kalas.. Kan man låta bli tårtan? Nej, men jag tog en så smal bit man bara kunde. Så jag är ändå stolt över mig själv.

Jag har faktiskt kört ett kort träningspass med J 4 kvällar och dessutom promenerat 2 dagar. Så jag är ändå på G liksom =D

Vikten är densamme, 64 kg. Trots att jag i fredags vägde mig och då vägde 63. Det kanske var önskesiffror men jag svär de var där! Skit samma, 64 stod det idag när jag vägde mig så det är väl det som får räknas. Mina mått är däremot inte densamme på alla ställen! Här är de nya måtten:

Arm:         29 cm       – 1 cm
Midja:       75 cm
Mage:        90 cm       – 1 cm
Rumpa:    98,5 cm     -0,5 cm
Stuss:         103 cm
Lår:            54 cm         – 1 cm

Denna veckan ska jag köra HELT enligt det där 10-veckors-schemat. Därmed Basta!

Kram1

kommentar på Beachgirls 2011 rapport
  1. sawiik skrev

    Väger också 64 kg! :) Skoj att vi väger lika nu, lite roligare att jämföra då. 😉 Men du är definitivt mindre än mig måttmässigt. Kommer inte ihåg alla mina siffror just nu men arm har jag 32 cm i och lår 61 cm.

    Ser att du bytt tillbaka till det gamla temat. Ser bra ut och håller med om att det är enklare. :)


Kommentera