Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Livet som Filippa

Mitt liv började den 27 December 1988 då jag föddes med planerat kejsarsnitt. Bevis finns i mitt ryggslut där ett ärr finns från skalpellen de använde.  Jag har vuxit som alla andra barn och blivit stor och flyttat hemifrån. Då mina föräldrar skilde sig när jag var runt 12 år så kände jag aldrig att jag hörde hemma hos någon av dem vilket resulterade i att jag flyttade ner i min mormor och morfars källare när jag gick andra året på gymnasiet, flyttade hem till mamma efter halvår igen för att sedan skaffa mig min första egna lägenhet när jag fått ett tim-jobb ett tag efter studenten. Efter det flyttade jag och min dåvarande pojkvän ihop i en 3a i stan och det var även då jag skaffade min lilla tuffs till hund för att sedan separera från pojkvännen. Jag flyttade till en ny etta och inte långt där efter träffade jag min stora kärlek, Johan, som jag bor ihop med nu. Vi kände snabbt både han och jag att det var Vi, så jag flyttade in till honom efter bara ett par månader och ytterligare några månader senare så ser vi ett plus på stickan. Vi två skulle tydligen bli 3, plus hund. Jag lever nu med en underbar man, liten vovve och en underbar liten son som föddes den 27 Augusti 2010 och jag är lyckligare än någonsin. Följ gärna mig i min vardag som nybliven mamma och mina tankar om precis allt. Allt ifrån barnuppfostran till yrkesval. Lev väl och trevlig läsning! =)