Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ris och ros

Dagens ros går till min Älskade lilla plutt som sov hela natten i natt! La sig kl 20 och vaknade 07:20. Vi behövde inte ens gå in och ge honom nappen under natten. När jag vaknade av att han gnällde och upptäckte att J inte låg kvar i sängen insåg jag att klockan måste vara jättemycket. Så förvånad jag blev när jag kollade klockan. Utvilad och på superhumör kikar jag igenom lite recept inför dagens barnmatlagning med mor.

Dagens ris går till mig, som fortfarande inte tagit mig tiden till att fixa till bloggen. Måste bli gjort.

Dagens plan är som sagt att göra barnmat. Fick damp sist jag försökte göra det själv. Kycklingen ville absolut inte bli mixad i min mixer så då gav jag upp och sen dess har han ätit köpt barnmat. Idag ska jag åka till jämjöhallen, köpa mat, välling och blöjor för att sedan åka vidare till min mamma och göra massa barnmat som ska frysas in. Så skönt att slippa göra det själv.

Kram
Kommentera