Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tragiskt

I fredags kom en fruktansvärd halka runt om i sverige. Det som hade töat upp på vägarna frös och isgata uppenbarade sig. Detta märkte jag själv när jag körde iväg till affären en kortis på kvällen, jag kom dock  hem med skinnet i behåll, det gjorde inte Åsa, en kvinna från Jämjö i Karlskrona. Hon hade fått sladd på den hala vägen och åkt över på fel sida för att sedan kollidera med en skåpbil.

Jag läste artikeln i lördags men då stod inget namn. Idag stod detta i Aftonbladet.

Jag kände henne inte men jag vet mycket väl vem hon var. En hästmänniska som är väl känd i Blekinge för sitt engagemang i ridsporten och även i Folkpartiet. Min mamma har tränat för henne tidigare, jag själv har dock aldrig gjort det, jag har bara pratat med henne.

Det är rätt läskigt när det väl är någon man ”känner” som råkar ut för såna här olyckor. Så tragiskt att veta vilket stort tomrum hon lämnar efter sig. Både hos familj, vänner och inom ridsporten.

Mina tankar finns med familjen.2

kommentarer på Tragiskt
 1. heartan skrev

  Ja, det är tragiskt att människor ska behöva omkomma i trafiken, på något sätt känns det ändå som att om en bil kostar så många hundra tusen borde säkerheten kunnas höjas något – men istället blir bilarna bara lättare och lättare – och den vikten borde ju tas någonstans ifrån??? :(
  (Kör inte bil själv pga svår bilolycka i tonåren.)

 2. mymiracle skrev

  Fy farao det där är så hemskt, jag var själv ute med bilen idag och hade älskade bäbis bredvid mig, så försiktigt har jag nog aldrig kört! Låg i 20 km i timmen emellanåt och ändå fick jag en rejäl sladd, (enligt mina mått mätt) men lyckades hålla mig kvar i min fil. Snacka om lättnad när jag äntligen parkerade hemma. Man har ju inte bara sig själv att tänka på nu heller när man gått och blivit stolt mamma.

  Nu håller vi oss inne med våra hjärtan idag!

  Hoppas du har en bra alla hjärtans dag :)


Kommentera