Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Välbehövd sömn

Äntligen har han somnat in. Alltså inte gått bort nu utan bara somnat för eftermiddagen. Oliver pratar jag om =) Vi gick upp vid 07:30 idag och innan dess hade han nog vart vaken en stund också. Sen sov han en kvart runt 10 och ca 1 timme mellan 11:30-12:30. Sen har han vart vaken men han har gnuggat sig i ögonen hela dagen, fast inte varit gnällig eller så. Nej då han har varit pigg och glad. Nu däremot gav kroppen vika för sömnen och efter en flaska ersättning somnade han gott i vår säng. Hoppas nu han sover i alla fall 1½ timme. Det kan han behöva inför natten. =)

Min mormor och morfar har varit och hälsat på en kortis idag med! Trevligt trevligt! Med sig hade de frallor, 2 chokladbollar (synd att jag fastar) och för små blöjor. Mormor hänger inte med i utvecklingskurvan och hade inte koll på att han nu faktiskt väger närmre 8kg så de hon köpt var för små. Det är tanken som räknas men hon tog med dem igen och skulle  byta  tills imorgon =)

Appropå chokladbollarna så lovade jag mig själv att under dessa 10v jag gör på det där träningsschemat så skulle jag inte äta något godis/kakor/tårtor what so ever. Ingen läsk eller saft heller. Jag har faktiskt överträffat mig själv med att faktiskt bara stå och titta på godisskålen här hemma utan att ta något. Däremot föll jag för ett halvt (litet) glas coca-cola igår. Men det har jag förtjänat. Jag har också tänkt att låta bli godsakerna imorgon på kalaset. Men chokladbollarna då… Ska jag låta bli eller ska jag unna mig en? Det är ju trots allt lördag. Men jag är ju så rädd att om jag äter godis/kaka, om så bara lite, så kommer det fruktansvärda sockersuget tillbaka. Det som jag nästan har besegrat helt nu. Det hade ju bara suttit så fint nu med en kopp té, en fralla och en chokladboll… Åh dumma dumma1

kommentar på Välbehövd sömn
  1. radovic skrev

    Wow! duktigt av dig, att hålla sockermonstret i bojor. Här känns det som att jag och sockersuget lever i en obekväm symbios. Ush!

    Svar: Det återstår att se. Olli pratar flamländska med barnen men Robin pratar mest svenska med några flamlämdska ord. Fast jag tror han förstår mer än han pratar.


Kommentera