Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

5 är ju helt ok!

2013-03-14 @ 07:18

Tänk att man kan hitta fördelar med att vara vaken kl 5 varje morgon. Men det är helt ok om jag ska vara ärlig. Nu är det ljust då och sen har man gott om tid att fixa frukost och klä på barnen till förskolan och redan kl 7 är de klara och vi ska inte gå förrän kl 8.10. Perfekt ju! Sen att både jag och Fredrik går och lägger oss typ 20.30 -21 som senast när han vaknar så tidigt är väl en annan sak, men det är ju skönt att känna sig utvilad på morgonen!

Körlektionen igår gick jättebra och det är verkligen kul att köra när man inte gör fel hela tiden! Åh vad jag längtar efter att ha körkort så jag kan ta mig till olika ställen istället för att ta bussen eller vänta på att Fredrik ska komma hem och köra… Här klarar man sig ju inte utan ju!

Nej, nu ska jag göra mig klar med så jag inte går i pyjamas till förskolan, fast… varför inte? Har ju ändå så mycket kläder ovanpå så ingen skulle märka nåt. He he!

 

 Kommentera