Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

5 på morgonen är bara för tidigt…

2013-03-08 @ 07:13

… om man inte ska ut och springa så klart.

Känns som om det varit bloggkoma den senaste veckan men med bihålsinflammationen och sen en massa teori, körlektioner och annat som måste göras så blir det inte mycket tid över! I dag är det fredag och nedräkningen till lördagen och det efterlängtade lördagsgodiset har börjat redan vid frukostbordet så jag antar att det blir mycket ”vilken dag kommer efter fredag? jo, lördag och då blir det lördagsgodis!” idag. Att det kan vara så roligt med godis. Men så blir det väl när man inte kan äta godis hela dagarna som de stora gör.

Noah var vaken kl 5 idag igen och han åt och fick ny blöja och brukar oftast somna om igen, men sen var det kört eftersom Gabriel satt och vinkade till honom i mitten på vår säng fast jag sa till honom att lägga sig och sova lite till. Gissa vem som var minst sagt irriterad när Noah sen började ropa för att gå upp? Inte så bra eftersom jag ska köra i eftermiddag och igår vart jag så trött att jag knappt kunde tänka på växling och svängar… Suck!

Det blir nog en lång dag idag…Kommentera