Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

6 år idag!

2011-09-30 @ 07:41

Idag har jag och Fredrik varit gifta i 6 år! 6 ÅR! Det känns som det gått fort, men ändå som att vi varit gifta i flera evigheter. Och tänk så fina barn vi har efter alla åren! Oj oj oj! Värsta veteranen nu ju!  Enligt Wiki så firar vi i år sockerbröllop och jag visste inte ens att det fanns nåt som kallades det! :)

Vi gifte oss faktiskt i smyg med bara familjerna och bästa vännerna där. Totalt var vi 25 pers som var medverkande. Min pappa sa till Fredrik på middagen efteråt att ”bytt, bytt kommer aldrig igen” och båda skrattade men sen sa pappa ” jag menar allvar, jag vill inte ha tillbaka henne nu”… Hahaha! Min pappa är för rolig ju!

Har inga digitala bilder från bröllopet men fotade av några med min iPhone.

IMG_0241

IMG_0243

IMG_0246

Vår lilla brudtärna och lille ”best pojke” som han själv kallade eftersom han inte ville kallas för bestman, för han var ju bara en pojke 😉4 kommentarer på inlägget “6 år idag!”

 • Viola

  Grattis till sockerbröllop! ( visste inte heller att det fanns ngt som hette det ) :-)

  2011-09-30 kl 7:59
 • Monica

  Jag tycker också att det känns som längre än sex år, det känns som ni varit tillsammans en evighet. Fast jag minns tydligt den midsommaren då ni trodde att vi inget märkte…

  2011-09-30 kl 10:27
 • SarahA

  Grattis!!! Så fort tiden har gått…. Och hur söta var inte Antonia och Anil? Bilden på dem bara skriker naaaaaaw…. :)

  2011-09-30 kl 13:09
 • Annika

  Hjälp vad de 6 åren har gått fort! Känns inte som att det varit 6 år sen som vi gjorde iordning för bröllopet… Tack för att jag fick vara med på eran speciella dag – den är speciell för mig med. Och GRATTIS på ert sockerbröllop! =)

  2011-09-30 kl 15:09

Kommentera