Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

AAAH!!!

2011-04-08 @ 06:41

lazylane

Ibland kan man tro att man driver ett jäkla hotell hemma. Alla människor bara kommer och går, lämnar väskor, skor, kläder och disk där de står när en annan tanke kommer och aldrig plockar någon undan. Själv går man här som en städerska, tvätterska, kock och polis och ingen tänker på att när man är över 10 kan man faktiskt ta lite ansvar för sina saker och inte bara lämna saker och mat framme att bli förstörda när man har använt det. Är det bara jag i hela världen som känner det så? Trött på att hitta öppna halvtorkade brödpaket efter frukost och mellis som ingen giter plocka undan, fesljummen mjölk som ståt framme för det skulle kanske framkalla en stressattack om man skulle få för sig att ställa tillbaka den i kylen!!! Skor, jackor och väskor slängda innanför dörren så man får vada fram för att komma till dörren, och hur svårt är det att ställa in i diskmaskinen efter sig? ja som ni kanske har märkt så är jag på lite dåligt humör just nu… Men jag renoverar ett helt hus nästan helt själv, samtidigt som jag passar mina små barn och ska sköta all städning hemma och svaret man får när man ber någon hjälpa till är ” jag är så trött så jag vill inte hjälpa till”… Kanske dags att lägga sig tidigare då????

Min poäng här är

Picking up after yourself does NOT cause BRAIN DAMAGE!

Promice…

lazy4 kommentarer på inlägget “AAAH!!!”

 • Romanique

  Kanske dags för familjeråd? Allvarligt, det är inte kul att höra att du sliter så där. I ett hem måste man hjälpas åt, oavsett ålder. Många kramar

  2011-04-08 kl 6:52
 • Viola

  Allvarligt Linda, sätt er ner och prata i familjen ( alla i familjen ) och låt bli att curla ett tag…Annars blir det jättetufft för barnen när de flyttar hemifrån oxå..Kram på dig!

  2011-04-08 kl 7:39
 • ladymama

  hm.. det är lättare sagt en gjort… surandet vet inga gränser när man ber om hjälp… funderar på att sluta laga middag och tvätta kläder så får de tvätta själv och äta mackor ett tag tills de lär sig uppskatta allt de har….

  2011-04-08 kl 8:35
 • nanny

  Kändes som att läsa en sida ur sitt egna liv. Min son är visserligen bara 1år men man tycker ju att min make skulle kunna hjälpa till mera. Det har blivit så illa här hemma att inte ens gästerna dukar av efter sig!

  Lycka till med familjerådet!

  2011-04-08 kl 19:50

Kommentera