Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Äntligen Fredag!

2012-09-28 @ 05:56

Sitter här i sängen med Noah som ligger bredvid och stirrar på mig som bara han kan. Det har varit en lång natt och jag har varit uppe med olika barn flera gånger. Suck!

Sitter och filar på en affärsidé som jag funderar på att starta under min mammaledighet. Det är bara en rolig hobby som jag håller på med för att koppla av just nu, men målet är ju att det ska bli ett jobb i framtiden som jag till stor del kan sköta hemifrån. Spännande, spännande! Hoppas jag kan presentera min nya idé snart :)

Idag är det hemma som gäller för alla små barn, de är redan uppe (såklart) och leker/retas inne i Gabriels rum. Ska snart ordna frukost, jag måste bara slå liv i mina triceps som är sjukt stela och ömma efter onsdagens upper bodypass. Holy crap, tror mina triceps har legat i dvala de senaste 2 åren eller så och nu väckts upp med elstötar! Haha!

See ya later y´all!

Njuter av en sommarbild med Gabriel och hans 3 år äldre morbror Elias som hade så kul hemma och mormor och morfar. Längtar redan till nästa sommar!En kommentar på inlägget “Äntligen Fredag!”

  • Viola

    Heureka, she´s back :-) Kram å trevlig helg till er alla

    2012-09-28 kl 8:00

Kommentera