Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

BVC nästa!

2012-11-26 @ 09:09

Idag är det vägning och mätning på bvc för första gången på två månader. Sist vi var där så sa sköterskan att vi inte behövde komma varje månad eftersom jag inte är ny på det här precis och Noah var så stor och duktig så vi kunde chilla lite med besöken. Men idag är det dags och Gabirel & Elvina ska med för BVC ligger i samma lokaler som öppna förskolan och de gillar verkligen att vara där ibland. Blir nog lunch där med.

Har nu klätt på alla och även lyckats sminka mig själv med bara en hand eftersom jag bar Noah på den andra armen. Undrar hur de som tror på evolutionen förklarar att kvinnor inte efter så lång tid har utvecklat fler armar? Jag skulle behöva minst 2 extra i alla fall!

Visst är Noah ybersnygg i sin jätte scarf som dregglis? Har bara en dregglis och den är konstant blöt och jag har ännu inte kommit till skott att köpa fler… Wow, hur lång tid kan det ta lixom? Men innan dess så får han vara en liten cowboy!Kommentera