Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En eskimåpuss kanske?

2013-03-14 @ 14:49

Men gissa om jag är trött i huvudet? Gabriel vart jättesur när han skulle klä på sig när jag hämtade honom och det eskalerade till fullskaligt skrik på vägen hem av någon anledning. Inte så kul, men väl hemma och med mat i magen var han en glad liten kille igen. Vem blir inte retlig på tom mage???

Noah som nu aldrig är stilla mer än en halv sekund har hittat sitt favorit ställe, under bordet. Problemet är bara att han har svårt att ducka på vägen ut så ibland fastnar han och då är det inte många sekunder innan illtjutet sätter igång. Tiden går fort och han ställer sig mot saker och kan stå själv utan stöd korta stunder. Har kommit på att han älskar eskimåpussar <3 Myspåg!

Ska försöka klura ut vad jag ska fixa för mat innan jag ska ut och köra igen, och jag hoppas det går lika bra som igår! Kommer kanske ta det där körkortet innan våren är här på riktigt och då ska det firas kan jag lova! Kanske får fixa en liten fest med mina ladies? Alla anledningar att komma ut och träffas utan barnen är bra anledningar!

 

 Kommentera