Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Good hair day- bad jeans day

2011-04-29 @ 07:29

Idag har jag en good hair day- Bad jeans day… Det suger! Jag menar håret är bra och snällt på alla sätt men jag har ett jeans/byx problem… Mina sista par byxor inkl jeans som jag kommer i har gått sönder och jag står nu med mina gravidjeans för att inte stå med rumpan bar… Not feeling it! Jag har självklart fler jeans men dem kommer jag ju inte i eftersom jag får a major case of muffintop i dem. Vad göra? Jo, jag ska gå i mina mammajeans som motivation tills jag kommer i mina andra jeans för jag tänker inte bara köpa större jeans… nope! Får kämpa vidare och sen ska jag njuta av min good hair day.

Jag menar, hur ofta har man det?

Bild 2011-04-29 kl. 08.20

Bild 2011-04-29 kl. 08.19En kommentar på inlägget “Good hair day- bad jeans day”

  • Romanique

    Inte allt för ofta kan man tycka. Fin’Linda 😀

    2011-04-29 kl 9:08

Kommentera