Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gör om, gör rätt!

2012-12-11 @ 15:49

Åh hu vad jag är huungrig! Jag har druckit tre shakes idag och jag tror jag snart svälter ihjäl! Gjorde leverpastejs mackor till barnen nyss och det luktade så gott så jag ville äta en 3-4 st… Men jag lät bli. Inte ska jag väl låta något så litet som en macka hindra mig? Tror inte det.. not today!

Jag har ju börjat på samma och andra dieter innan men så fort det känns jobbigt så har jag ”unnat” mig något för att jag är ju så duktig och har ju så mycket att göra så då kan man fuska lite. Sedan har det bara spårat ut och så är jag helt av dieten. Dvs jag har saboterat för mig själv genom att ”unna” mig något jag faktiskt inte behöver. Så jag försöker denna gången ha ett annat synsätt på det jag gör just nu.

Jag unnar mig denna diet för att jag ska kunna må bättre, bli hälsosammare och kanske äntligen få ordning på mitt helt knäppa förhållande till mat. Men så länge jag ”unnar” mig saker som inte är bra så blir det bara värre och värre med just det där knäppa hat/kärleken till mat som oftast bara slutar i nederlag, både fysiskt och mentalt. Denna gången har jag bestämt mig för att fullfölja detta fram till 23e och sedan i mellandagarna för att sedan göra en mer permanent livsstilsförändring som förhoppningsvis leder till ett sunt förhållande till mat och en bättre hälsa.

 

 Kommentera