Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Graviddrömmar???

2012-03-21 @ 14:25

Idag går jag in i vecka 30 och nu är det slutspurten kvar innan denna lille ska komma ut och bo hos oss galningar sina första år! Kommer nog ett inlägg med ny magbild senare eller i morgon. Oj oj oj så mycket jag vill hinna innan det är dags och så lite jag antagligen kommer att  göra! Vaknade i natt av att jag hade jätteont i magen, typ värkar ont men jag vet fortfarande inte om det var en dröm eller på riktigt eftersom det inte blev någon mer gång än den. Skulle ju vara lite väl tidigt att komma nu lilla vän… Men jag fick en oemotståndlig lust att packa BB väskan så den kan få stå färdig någonstans ifall det skulle gå fort när det väl sätter igång. Men med min tur så kommer jag gå över tiden igen och föda i Juli eller Augusti 😛

I vilket fall som helst så får jag passa på att göra saker klara innan han vill titta ut när det än blir och idag blir det till att packa BB väskan. Vill inte göra det i värkar när man har 8 mil till närmaste BB!

LV LUGGAGE

Den ständiga frågan… Hur mycket ska man packa med sig?

Ps: det känns i häcken efter gårdagens spinningpass kan jag lova…Kommentera