Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Happy mom!

2012-06-27 @ 08:17

Min duktiga lille kille har verkligen made my night om man säger så. Han somnade vid 22 och vid 23 försökte vi väcka och mata honom men han gick inte att väcka. Trodde att han skulle vakna vid 01 då för att äta och gissa om jag var glad när han vaknade först 02.30 och åt och sen somnade om och sov till 05.45, åt blev bytt på och somnade om till 8! Hade bara de andra små barnen sovit längre så hade jag ju nästan fått sovmorgon! :) Så himla skönt att vakna och inte känna att man varit uppe HELA natten! Hoppas det fortsätter så!

kallentoft

Nu ska jag bara ladda ner min nylånade ljudbok klart (Midvinterblod av Mons Kallentoft, snyggt efternamn. Återkommer med recension om den senare men du kan hitta den här) och sen ska jag ge mig på denna röra som ska föreställa mitt hem. Har förfallit en del sen jag åkte in till BB och först nu känner jag att jag kanske orkar börja ta tag i det viktigaste som badrum och toaletter som inte sett ett rengöringsmedel på två veckor! Blä!

På med munskydd, saneringsdräkt och handskar! Äckliga badrum här kommer jag!!!

woman_cleaning_bathroomKommentera