Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ho ho ho!!

2012-10-22 @ 13:16

Man kan i mitt tycke aldrig ha för mycket julpynt. Julen är den enda gången på året då more is more! Och eftersom vi har ett stort hus så måste jag ständigt fylla på med nya juldekorationer så det inte ser tomt och fattigt ut. Julen ska glittra, lysa och lukta gott! Så under helgens besök på IKEA handlade jag lite livsnödvändiga saker (min käre make tror fortfarande efter 7 år att det räcker med julpynt men han skulle bara veta hur låååång listan på julsaker är innan jag är klar. Kommer ta många år till)

Eftersom jag är granallergiker (dumt eller hur?) så får jag snällt hålla mig till plastgranar och vi har en stor fin till vardagsrummet, men köpte en liten att ha i hallen eftersom den är så stor så får det stå en gran där med.

Köpte ca 70 nya kulor, och en vit vas att göra något fint blomsterarrangemang i. Snart är det jul mina vänner och då ska det PYNTAS!

Woho!!!Kommentera