Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

I´m blue

2011-07-20 @ 08:48

I dag väntas leverans från IKEA och det är garderober och en vångingssäng som kommer. Garderoberna ska in i Antonias och Anils rum och även sängen ska in dit. Känner mig aningen mör efter gårdagens massage och efter kvällens 1 timmes Zumba pass och direkt efter det 1 timme yoga. Skönt!!! Idag ska jag försöka komma iväg med alla barnen och plocka blåbär. Antonia har som sommarläxa att plocka 5 dl bär i skogen som de ska göra sylt av i hemkunskapen i höst och jag vill ha blåbär i frysen och i magen 😉

blue

Gabriel och Elvina har morgonmys framför tv:n och tittar på björnbröder… Är det bara jag som bölar som en idiot när jag ser den?Kommentera